Menu Sluiten

PSV schermen Nieuwsbrief mei 2019

Herinnering: 23 & 30 mei geen training

De komende 2 donderdagen is er geen training. Aanstaande donderdag (23 mei) hebben we de zaal niet tot beschikking omdat er eindexamens zijn en de week erna (30 mei) is het hemelvaart. Maar voor degene die zin hebben om te gaan trainen in deze weken zie onderstaande uitnodiging van SV Courage.

Reminder: 23 & 30 of May no training

The upcoming 2 Thursdays (23 / 30 of May) there is no training due to the unavailability of our venue and to a public holiday. For those who would like to train in the upcoming 2 weeks, see below invite of the fencing club Courage at Veldhoven.

Uitnodiging training bij SV Courage / Invite training at SV Courage

Beste PSV-schermer,
Wij nodigen jullie graag uit om in onze gymzaal aan de Norenberg 21 in Veldhoven te schermen op de maandagen.

We trainen met de jeugd van 19:00 tot 20:00 uur. De jeugd oefent bij ons met floret, maar af en toe een keer met sabel oefenen is ook leuk. Met de volwassenen trainen we van 20:00 tot 21:30 uur. Hier zien we al veel psv-schermers; leuk!

De trainingen kosten niets extra! We kijken uit naar jullie komst.

Saskia van Rijnswou
Voorzitter Schermvereniging Courage

Wie wordt onze nieuwe wedstrijdsecretaris?

Na meer dan 2 jaar ons te hebben ondersteunt, legt Johan Guitjens het wedstrijdsecretariaat neer. Namens ons allemaal heel erg bedankt voor het regelen dat de PSV-ers bij wedstrijden werden ingeschreven!
Wie neemt het stokje over van Johan? Neem gerust telefonisch contact (op 06 51376187) met hem op om te vragen wat het wedstrijdsecretariaat inhoudt. Je bent er gemiddeld een half tot een uur mee bezig per week. Als je je inschrijft voor een wedstrijd, stuur dan ook altijd een mail naar j.guitjens@gmail.com.

Kastelendag

Ondanks dat wij eerder iets anders hebben gecommuniceerd, gaat de deelname aan de Kastelendag dit jaar niet door.

NJK 8 – 9 juni Alkmaar

Op 8 en 9 juni worden de Nederlandse Kampioenschappen jeugd in Alkmaar (Sportcomplex De Meent, Bauerfeind Terborchlaan 301). Aanmelden kan via de Nahouw. Of neem contact op met Johan, de wedstrijdsecretaris. Verschillende jeugdleden doen mee. Iedereen is van harte welkom om te komen aanmoedigingen.