Menu Sluiten

Nieuwsbrief Juni 2019

** Zomerstop vanaf 5 juli

– eerste training weer op 22 Augustus –
Aanstaande donderdag 4 juli is het de laatste les voor de zomervakantie. De trainingen starten weer op 22 augustus. Tijdens deze weken zal onze schermkleding naar de stomerij gaan zodat we na de vakantie weer een frisse start kunnen maken.

Wij wensen jullie alvast hele fijne zomerdagen toe.

** NJK 2019

Op 8 en 9 juni heeft het Nederlands Jeugdkampioenschap plaatsgevonden in Alkmaar. Met trots kunnen we zeggen dat er vanuit PSV schermen de volgende deelnemers waren en dat zij het erg goed hebben gedaan in de verschillende sabel categorieën:

Finn van de Sande – 3 de plaats bij de Benjamins
Sofia Endendijk Conesa – 3 de plaats bij de Cadetten
Atilla Overbeeke – 3 de plaats bij de Pupillen
Mees Veltman – 7 de plaats bij de cadetten
Robert van den Biggelaar – 10 de plaats bij gemengd pupillen
Enrique Endendijk Conesa – 12 de plaats bij gemengd pupillen

Van harte gefeliciteerd met jullie geweldige sportieve prestaties.

** Fusie nieuws

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de logistieke en administratieve kanten van de fusie. Wat betreft de administratie hebben we wat vertraging omdat de conceptstatuten nog niet klaar zijn. Het fusietraject zal na de zomervakantie weer opgepakt worden en dan zullen wij jullie weer informeren over de nieuwe tijdslijn.

Door deze vertraging hebben we ook de keuze voor een nieuwe naam voor de nieuwe verenging even stopgezet. We hebben wel al een aantal erg goede suggesties binnengekregen waarop jullie na de zomer kunnen stemmen.

** Finn in het Jeugdjournaal

Tijdens het NJK heeft het jeugdjournaal een erg leuke verslag gemaakt over onze mooie sport en waarin Finn als een ware ambassadeur optrad.
Klik op de foto om de video te bekijken